PROFIL SYARIKAT


Kami merupakan pakar dalam bidang pemasangan lantai rumah berlamina(laminating floor). Konsept kami adalah mengutamakan mutu perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan cepat serta memberikan banyak pilihan jenama kayu berlamina dipasaran. Ini memberikan anda lebih banyak pilihan warna, bentuk dan pelbagai jenis lantai kayu berlamina.
Mengapa papan lantai lamina menjadi pilihan hari. Ini kerana papan lantai lamina mudah diselenggarakan dan dibersihkan harian dan boleh dikatakan bebas penyenggaraan. 
Kami menawarkan pilihan ideal untuk sistem siapan lantai yang selesa, lasak serta cantik dengan pelbagai jenis pilihan jenama. Bagi mereka yang mempunyai bajet, ubahsuai dan menghias rumah sudah menjadi kemestian di negara ini. Suasana keanggunan kayu asli menjadi trend yang popular masa kini. Kaedah pemasangan terapong (floating) yang boleh dipasang di atas mana-mana permukaan lantai tidak memerlukan penukaran lantai atau tile sedia ada. Ini menjimatkan masa dan kos pengubahsuaian rumah anda.

Kami juga menyediakan perkhidmatan pemasangan papan lantai berlamina di sekitar kawasan Pantai Timur khusus di Kemaman, Dungun, Terengganu dan sekitar negeri Pahang. Sesi mengukur dan pengiraan bajet adalah percuma.

Selain itu, kami juga menyediakan khidmat memasang hiasan dinding (wall paper) dengan pelbagai gaya dan pilihan yang menarik.

Kepada mereka yang berminat, bolehlah berhubung dengan:

AINAMIRAH ENTERPRIE
Tel: 012-2815300 (Shamsul - Temerloh Pahang)
Tel: 013-89832542 (Din - Cawangan Dungun)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

TQVM